Τι φόρεσαν οι καλύτερα ντυμμένοι Άνδρες στο Παρίσι στην Εβδομάδα Μόδας S2018

ti-foresan-i-kalytera-ntymmeni-andres-sto-parisi-stin-evdomada-modas-1

 

Μόδα, στυλ, έμπνευση, απευθείας από την Γαλλία. Σε αυτή την δημοσίευση σας δείχνουμε τα off the record ενώ θα επιστρέψουμε με τους σχεδιαστές και όσα είδαν το φως της δημοσιότητας στα Catwalk.

Από τους οπαδούς της μόδας μέχρι τους σχεδιαστές της, δείτε πως ντύθηκαν προσερχόμενοι στα shows των επωνύμων οι πιο στυλάτοι Άνδρες στην Πόλη του Φωτός, δείχνοντας παράλληλα τις τάσεις που θα ακολουθήσουν οι κολεξιόν την περίοδο Άνοιξη/Καλοκαίρι 2018.
Στα καταστήματα Dressman, στο Κολωνάκι και στην Φυλή, ετοιμαζόμαστε, όπως πάντα, για τις νέες collection από Guy Laroche και Pierre Cardin όπου περιλαμβάνουμε τις νέες τάσεις.
Οι παραγγελίες μας βρίσκονται online και σύντομα θα φέρουμε κοντά σας, πρώτοι όπως πάντα, τα νέα ρούχα, για να σας προτείνουμε εκείνα που ταιριάζουν στο στυλ και στην προσωπικότητα σας.
DRESSMAN – Αθήνα – Kολωνάκι, Σκουφά 10
DRESSMAN – Φυλή – Άνω Λιόσια, Φυλής 116

ti-foresan-i-kalytera-ntymmeni-andres-sto-parisi-stin-evdomada-modas-8ti-foresan-i-kalytera-ntymmeni-andres-sto-parisi-stin-evdomada-modas-2ti-foresan-i-kalytera-ntymmeni-andres-sto-parisi-stin-evdomada-modas-3ti-foresan-i-kalytera-ntymmeni-andres-sto-parisi-stin-evdomada-modas-4ti-foresan-i-kalytera-ntymmeni-andres-sto-parisi-stin-evdomada-modas-5ti-foresan-i-kalytera-ntymmeni-andres-sto-parisi-stin-evdomada-modas-6ti-foresan-i-kalytera-ntymmeni-andres-sto-parisi-stin-evdomada-modas-7