Ο David Beckham είναι ένας από τους πρωταγωνιστές του Uomini di stile

Ο David Beckham είναι μόνο ένα από τα αστέρια του νέου ντοκιμαντέρ για την ανδρική μόδα στην ταινία Uomini di stile (Τα στιλ των Ανδρών) σκηνοθεσία Loïc Prigent για το Ιταλικό κανάλι ARTE.

Τι είναι αυτό που κάνει ένας άνδρα σέξι; Τι είναι η αρσενική κομψότητα; Ποιοι είναι οι άνδρες του στιλ;

Des Hommes Styles – αρχικός τίτλος της ταινίας – απαντά σε μερικές μερικές από τις πιο συχνές ερωτήσεις για την ιστορία της ανδρικής μόδας, μέσα από μια μικρή επισκόπηση τάσεων, μυστικών και εκκεντρικότητες των ανδρών .

Τα στιλ των Ανδρών είναι μία από τις πρώτες ταινίες μεγάλου μήκους που προτείνει η νέα έκδοση του ARTE στα ιταλικά , μια νέα επιλογή από τα υπόλοιπα προγράμματα του Ευρωπαϊκού καναλιού.

Ο διευθυντής Loïc Prigent , ξεκινά το ταξίδι του στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισίου Φθινόπωρο Χειμώνας 2018: συλλέγει τις μαρτυρίες μερικών από των μεγαλύτερων προσωπικοτήτων της σύγχρονης μόδας όπου εντάσσονται σε καθοριστικούς παράγοντες στο μοντέρνο και σύγχρονο ανδρικό πρότυπο, συμπεριλαμβανομένων Olivier Rousteing, Virgil Abloh and David Beckham.

Εκτός από τις συνεντεύξεις, το ντοκιμαντέρ παρακολουθεί την ιστορία του ανδρικού στιλ, με εναλλασσόμενες ιστορικές φωτογραφίες, αρχειακό υλικό και βίντεο από τις τελευταίες επιδείξεις μόδας, βάζοντας στο πλαίσιο τους χαρακτήρες της ιστορίας της μόδας με τους πρωταγωνιστές τις στις τελευταίες τάσεις της μόδας. Ένα άτυπο διάλογο και ρυθμό που συνδυάζει τις γνωστές φιγούρες του Louis XIV και Charlie Chaplin στις στιλιστικές καινοτομίες του Charles and Jeffrey Palomo Spain σε μια συνεκτική αφήγηση στη μηχανή του χρόνου.

Κοιτάξτε τον David Beckham και τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές του Uomini di stile (Τα στυλ των Ανδρών) στο ντοκιμαντέρ που ακολουθεί.