μεγάλα μεγέθη
μεγάλα μεγέθη
μεγάλα μεγέθη
μεγάλα μεγέθη
μεγάλα μεγέθη

 Ανακαλύψτε Περισσότερα


null

MOVE

Το κοστούμι από την σειρά DRESSMAN MOVE δίνει άριστη εικόνα στο καθημερινό σας ντύσιμο.

null

ΚΛΑΣΙΚΑ ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ

ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ DRESSMAN - Τα ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ στην συλλογή για το 2017, διαθέτουν ένα εξαιρετικό φινίρισμα σε slim γραμμή για να αγγαλιάζουν τέλεια το σώμα .

null

γαμπριατικα κοστουμια

CEREMONY

DRESSMAN Ceremony ο απόλιτος συνδιασμός σε γαμπριάτικο κοστούμι. Στην ceremony προσφέρεις τις συγχρονες τάσεις σε γαμπριάτικο κοστούμι για το 2017.

DressMan.gr Γαμπριάτικα Κοστούμια

SUMMER EVENT

Dressman Summer Event, το γαμπριάτικο κοστούμι και η καλοκαιρινή εμφάνιση για το 2017. Οι τάσεις στην τρέχουσα μόδα γάμου με το γαμπριάτικο κοστούμι που θα φορεθεί ακόμα και στο Bachelor Party.

Μεγάλα Μεγεθή DRESSMAN

DRESSMAN Μεγάλα Μεγέθη! Tα μεγάλα μεγέθη στην εταιρεία DRESSMAN δεν είναι πρόβλημα αλλά η ειδικότητα μας.
Στη συλλογή μεγάλα μεγέθη θα βρείτε κοστούμια, πουκάμισα και γιλέκα σε μεγάλα μεγέθη, θα βρείτε το κοστούμι για την ημέρα του γάμου σας,
το κοστούμι που χρειάζεστε στην καθημερινότητα σας ή το κοστούμι που χρειάζεστε στην δουλεία σας. 
Γιατί η πολυτέλεια είναι για όλους…
..Και ΠΡΕΠΕΙ να ανήκει σε όλους!

Ελαστικά υφάσματα ή super 100 μαλλί είναι μερικές από τις επιλογές που έχετε για το κοστούμι σας σε μεγάλα μεγέθη. Η άνεση και η κομψότητα είναι δύο χαρακτηριστικά που δεν λείπουν απο την  συλλογή μεγάλα μεγέθη και  μπορείτε να τα βρείτε φορώντας το κοστούμι σας, ακόμα και σε νούμερο 74. Οι επιλογές των χρωμάτων στη συλλογή μεγάλα μεγέθη ποικίλουνΜπλέ, Μαύρο, Γκρί και Μπέζ σε διαφορετικά υφάσματα και σχέδια, που μπορείτε να επιλέξετε μόνοι σας, μέσα από μια τεράστια συλλογή που θα βρείτε μόνο στην εταιρεία DRESSMAN.