Τα Γαμπριατικα Κοστουμια DRESSMAN στο Περιοδικο “ΝΥΦΗ”

Fashion Magazine

Στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης και επέκτασης των συνεργασιών τα καταστήματα DRESSMAN ευχαριστούν το έγκριτο περιοδικό NYΦΗ τεύχος Φθινόπωρο 2019 για την υπέροχη καταχώρηση του.

Τα γαμπριάτικα κοστούμια που επιλέχθηκαν για την φωτογράφιση είναι μπλέ σμόκιν σε μαλλί και μετάξι με γκρι γιλέκο και μπορντώ γραβάτα που κάνει την διαφορά.

Ενώ στο δεύτερο κοστούμι επιλέχθηκε το παπιόν, ένα αξεσουάρ που βρίσκει ραγδαία αναγνώριση από όλο και περισσότερους γαμπρούς.

Και τα δυο κοστούμια της συλλογής μας μπορείτε να τα βρείτε στα δυο καταστήματα της αλυσίδας ανδρικών ενδυμάτων DRESSMAN σε Φυλή, Λ. Φυλής 116 και Σκουφά 10, Κολωνάκι – Αθήνα.

NEWSLETTER

Πριν φύγετε...
Εγγραφείτε στο newsletter μας γιατί στα αλήθεια σας ενδιαφέρει. Εισάγετε το ονοματεπώνυμο και την διεύθυνση email σας στο πλαίσιο που ακολουθεί για να λαμβάνετε ενημερώσεις για τις εβδομαδιαίες limited προσφορές μας.

Το κατάστημα DRESSMAN σέβεται τα προσωπικά σας δεδομένα σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) και δεσμεύεται για την διασφάλιση των στοιχείων σας.

ΔΩΡΕΑΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.