“ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΥΦΑΣΜΑ “

Από το 1910, ο Ermenegildo Zegna είχε τη φιλοδοξία να κάνει τα πιο όμορφα υφάσματα στον κόσμο.

Η δημιουργία ενός κοστουμιού Made to Measure by Zegna ξεκινά πολύ πιο πριν από την πρώτη σας πρόβα. Από τα αγροκτήματα της Αυστραλίας στο εργοστάσιο Lanificio Zegna του Τρίβερο, στη βόρεια Ιταλία, τη γενέτειρα της μάρκας. Είναι εδώ όπου κάθε ύφανση του μαλλιού έχει πλυθεί με φρέσκο νερό από τις πηγές των Άλπεων που φτάνει ως και την τελευταία άκρη από τα παρθένα μαλλιά και αφήνει πίσω όμορφα λαμπερά ρολά υφάσματος.

Η Ermenegildo Zegna είναι μια πλήρως καθετοποιημένη εταιρεία, δηλαδή επιβλέπει κάθε στάδιο της παραγωγής του υφάσματος. Αυτό είναι και το στοιχείο που κάνει τόσο ιδιαίτερα και μοναδικά τα υφάσματα ERMENEGILDO ZEGNA

“Για τον άνδρα που θέλει κάτι μοναδικό.”

Made to Measure by Zegna σημαίνει παράδωση και εξατομίκευσης, που ξεκινά με την επιλογή σε πάνω από 400 αποκλειστικά υφάσματα, αριστοτεχνικά υφαντά από επιλεγμένες πρώτες ύλες. Ένας ράφτης θα σας συμβουλεύσει και θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το ιδανικότερο ύφασμα για τις ανάγκες σας, από το επαγγελματικό ραντεβού έως τον καλοκαιρινό γάμο.

“Η διαφορά μεταξύ του στυλ και της μόδας είναι η ποιότητα.”

Το Made to measure διαρκεί ένα μήνα και οι τελεικές πινελιές γίνονται με το χέρι. Ολόκληρη η υπηρεσία είναι χτισμένη γύρω από εσένα. Κλείστε ένα ραντεβού, όπου είναι πιο βολικό για εσάς: στο σπίτι σας, το γραφείο σας, το ξενοδοχείο σας, όπου κι αν χρειάζεστε. Από πρώτη την πρώτη πρόβα έως τις τελικές προσαρμογές απετούντε περίπου 30 ημέρες: Made to measure είναι μια ολόκληρη υπηρεσία χτισμένη γύρω από εσένα.

.

ΤΟ ΥΦAΣΜΑ EΚΑΝΕ TO ERMENEGILDO ZEGNA