ΓΑΜΠΡΟΣ tips: οι απαντήσεις βρίσκονται όλες εδώ.

Γαμπρος tips

Γαμπρος tips: Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται οι μεγάλοι οίκοι υψηλής  ραπτικής να δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στο κοστούμι αλλα και ειδικότερα στο γαμπριάτικο κοστούμι. Μέσα από την  μόδα προωθείται το κοστούμι και πως μπορεί ο άνδρας να το φορέσει στις διάφορες περιστάσεις αλλα και σε μια πιο επίσημη περίσταση όπως είναι ο γάμος.

Ωστόσο υπάρχουν κάποιοι παράγοντες που επιτελούν για την επιλογή ενός γαμπριάτικου κοστουμιού όπως η εποχή που θα τελεστεί ο γάμος , η τοποθεσία το θέμα του γάμου εαν ο γάμος είναι θεματικός , απο το ύφος του νυφικού αλλα και απο την προσωπικότητα του γαμπρού και της νύφης.  Παρακάτω θα δείτε όλα τα tips και τις ιδέες για το ντύσιμο του γαμπρού και για το τι να κάνει ο γαμπρός στο γάμο του, οι απαντήσεις βρίσκονται όλες εδώ.

γαμπρος tips σμοκιν κοστουμι

Πόσο καιρό πριν το γάμο πρέπει να βρώ κοστούμι;

Αρχικά κάποιοσ πρέπει να ξεκινήσει στην αρχή της εποχής που έχει οριστεί να γίνει ο γάμος. Δηλαδή εαν κάποιος παντρεύεται χειμώνα στις αρχές του χειμώνα εαν καποιος παντρέυεται καλοκαίρι στις αρχές του καλοκαιριού. Ο λόγος είναι απλός καθώς στο ξεκίνημα της season θα βρεις τις καινούργιες παραλαβές σε όλα τα χρώματα και μεγέθη. Εάν πάλι δεν σε προβληματίζει αυτό μπορείς να ξεκινήσεις οποιαδήποτε στιγμή.

Γαμπρος tips - Ημερολόγιο

Γαμπρος Tips: Η φράση: “αυτό είναι τελευταίο κομμάτι” σημαίνει “αυτό είναι stock”. Ένα καινούργιο ρούχο πριν τις εκπτώσεις σπάνια μένει τελευταίο κομμάτι, σχεδόν πάντα υπάρχει απόθεμα σε κομμάτια ή πανί.

Ενοικίαση ή αγορά;

Υπάρχουν δύο επιλογές είτε να ενοικιάσεις ένα κοστούμι είτε να το αγοράσεις – ράψεις. Εάν σκοπεύεις να αγοράσεις ένα κοστούμι με τη λογική να το ξαναφορέσεις, καλύτερα να ενοικιάσεις ενα tuxedo την ημέρα του γάμου. Kαθως με αυτο τον τρόπο δεν περιορίζεις στις επιλογές σου. Για παράδειγμα ένα μονόχρωμο μπλε γκρι, ή μαύρο κοστούμι με ή χωρίς γιλέκο είναι μια όμορφη εικόνα και θα ταιριάζει όμορφα επάνω σου όπως θα ταιριάζει και στους υπόλοιπους καλεσμένους. Επομένως δεν θα ήθελες να είσαι ίδιος την ημέρα του γάμου σου με τους καλεσμένους αλλα θα θες να ξεχωρίζεις. Γι  αυτό το λόγο όταν αποφασίσεις να αγοράσεις το κοστούμι για τον γάμο σου να το παραγγείλεις με βάση το σωματότυπό σου,να είναι μοναδικό και με γνώμονα ότι ένα νυφικό φόρεμα συνοδεύεται μόνο από ένα γαμπριάτικο κοστούμι.  

Γαμπρος Tips: Μπορείς να νοικιάσεις ένα κοστούμι για την ημέρα του γάμου σου και να αγοράσεις ένα που να φορεθεί πιο εύκολα στη συνεχεια, το κόστος ίδιο θα είναι.

Χρώματα & στυλ

Κάθε σεζόν νέα χρώματα σε κοστούμια κατακλύζουν με φωτογραφίες τα social network. Αυτο αποτελεί ένα δείγμα της μόδας της εξέλιξης στο ντύσιμο και αντικατοπτρίζει το ύφος του σύγχρονου άνδρα. Ενώ υπάρχει το ενδεχόμενο όμως  κάτι που σήμερα είναι στη μόδα αύριο να μην είναι. Επομένως όταν θα επιλέξεις το γαμπριάτικο κοστούμι σου δεν θα ψάξεις να βρεις μόνο τι είναι στη μόδα αλλά να είναι και διαχρονικό. Εάν παραδείγματος χάριν τη χρονιά που παντρεύεσαι είναι στη μόδα το πράσινο και εσύ επιλέγεις να φοράς ένα πράσινο κοστούμι, την επόμενη χρονιά που θα είναι στην μόδα το καφέ το ντύσιμο αυτό θα είναι ξεπερασμένο. Εάν πάλι επιλέξεις ανάμεσα σε διαχρονικά χρώματα ‘οπως το γκρι , μαύρο , μπλε και με την σωστή εφαρμογή η φωτογραφία του γάμου σου θα φαίνεται λες και απαθανατίστηκε εχθές

χρωματα-γαμπρος tips
χρωματα-γαμπρος tips

Γαμπρος Tips: Βασικό είναι η αρμονία που πρέπει να υπάρχει στην χρωματική παλέτα μεταξύ του γαμπρού ,του κουμπάρου ,του πατέρα και του πεθερού. Μη φορέσει ο καθένας ότι χρώμα κοστούμι θέλει.

Κοστούμι γάμου & business

Το ρούχο που θα επιλέξεις να βάλεις στον γάμο σου δεν πρέπει να μπορεί να φορεθεί στο γραφείο ,το πολύ να χρησιμοποιηθεί ξανά σε μια επίσημη βραδινή έξοδο. Ενα κοστούμι mat , με ίδιο γιλέκο και γραβάτα είναι business  και  καθημερινό. Το γαμπριάτικο κοστούμι θα έχει μια φινέτσα στο ύφασμά του , θα συνδυάζεται με διαφορετικά γιλέκα και θα είναι ένα κοστούμι που δε θα ταιριάζει σε όλους.

γαμπριατικα κοστουμια main

Γαμπρος Tips: Βρες το ντύσιμο που σου αρέσει και αναρωτήσου αν θα ντυνόσουν έτσι καλεσμένος σε έναν γάμο? Αν όχι τότε το ντύσιμο σου είναι το σωστό. Ωραία πρόταση θα ήταν να μπορούσαν και οι καλεσμένοι σου να κινηθούν χρωματικά και σε στύλ. Για παράδειγμα να υπάρχει κοινό σημείο αναφοράς όπως το χρώμα της γραβάτας να είναι το ίδιο με το κοστούμι του γαμπρού.

Μεταποιήσεις

Η μεταποιήση είναι η διαδικασία που επαναφέρει ή προσαρμόζει το ρούχο στις αναλογίες του σώματος σου. Καλό είναι να αποφεύγεται καθώς χάνεται η απόλυτη συμμετρία και η άψογη εικόνα του.’Οταν αργότερα θελήσεις να το φορέσεις ξανά το κοστούμι σου και δεν εφαρμόζει ακόμα σωστά θα χρειαστεί ξανά μεταποίηση και τοτε το αποτέλεσμα δύσκολα να είναι το αναμενόμενο.

μοδιστρα DressMan

Γαμπρος Tips: Ένα κοστούμι καινούργιο για να μπορέσει να παραμείνει καινούργιο καλό θα ήταν να μην μεταποιηθεί απο την στιγμή της αγοράς αλλά να φτιαχτεί εξαρχής στα μέτρα σου.

Πουκάμισο

Οσο για το πουκάμισο το γαμπριάτικο πρέπει να είναι λευκό. Χρειάζεται μια καθαρή βάση έτσι ώστε να αναδειχθεί το χρώμα του κοστουμιού, της γραβάτας ή του γιλέκου. Τα μανίκια στα γαμπριάτικα πουκάμισα πρέπει να είναι 2(δυο) πόντους πιο μακριά σε σχέση με τα κλασικά πουκάμισα. Ο λόγος είναι για να μπορεί να εξέχει από το σακάκι, ενώ στο τελείωμα έχει γαλλική μανσέτα για τα μανικετόκουμπο. Να επιλέξεις ένα πουκάμισο στο οποίο να μην φαίνονται τα κουμπιά από μπροστά. Αν όμως το κοστούμι σου είναι tuxedo, ένα μαύρο μπορεί να δώσει μια όμορφη εικόνα

Gerard Butler collection

Γαμπρος Tips: Το πουκάμισο επειδή τσαλακώνει εύκολα και φαίνεται πολύ άσχημα αυτό. Να επιλέξεις ένα 100% cotton NON -IRON πουκάμισο που δεν τσαλακώνει καθόλου.

Παπούτσια

Τα παπούτσια είναι αυτά που θα ολοκληρώσουν την συνολικη εικόνα στο ντύσιμo σου. Η βασική σου επιλογή είναι μαύρο σκαρπίνι με κορδόνια, μπορείς όμως να επιλέξεις και διαφορετικό χρώμα ή σχέδιο σε παπούτσι. Ωστόσο αν θες μια πιο επιβλητική εικόνα ως γαμπρός καλό θα ήταν να αποφύγεις την επιλογή ενος γήινου χρώματος παπούτσι (καφέ, ταμπά) γιατί θα κάνει το ντύσιμο πιο casual.

DressMan.gr Γαμπριάτικα Παπούτσια

Γαμπρος Tips: Τα παπούτσια συνδυάζεται χρωματικά με την ζώνη, ενώ η επιλογή χρώματος της κάλτσας μπορεί να επιλεχθεί είτε από το χρώμα του κοστουμιού είτε από το χρώμα του παπουτσιού αυτό εξαρτάται από το τι σου αρέσει δεν υπάρχει κάποιος κανόνας.

Γαμπρος Tips2: Επιπλέον τα παπούτσια καλό θα είναι να έχουν αντιολισθητικό πάτο ώστε να αποφευχθεί κάποια δυσάρεστη εξέλιξη όπως το να γλυστρίσεις και να πέσεις. Περισσότερες συμβουλές για παπούτσια στο άρθρο εδώ.

Το βράδυ στη δεξίωση

Το 70% της βραδιάς την ημέρα του γάμου σου θα είσαι χωρίς το σακάκι και οποιαδήποτε αξεσουάρ θα φοράς στο λαιμό σου. Επομένως, εαν αποφασίσεις να μείνεις με ένα λευκό πουκάμισο δεν θα ξεχωρίζεις απο τους υπόλοιπους καλεσμένους σου γι αυτό καλό είναι να επιλέξεις ένα γιλέκο ώστε να ολοκληρωθεί το look σου.

σμοκιν | Black Tie - Tuxedo Party

Γαμπρος Tips: Μπορείς να επιλέξεις να φορέσεις γιλέκο μόνο στην δεξίωση του γάμου. Όπου θα έχεις βγάλει ήδη το σακάκι για να κάτσεις στο τραπέζι.

Άλλαξε ρούχα

Συνήθως οι νύφες επιλέγουν να αλλάξουν το νυφικό τους μετά την εκκλησία επιλέγοντας ένα άλλο φόρεμα. Το ίδιο μπορείς να κάνεις και εσύ. Είναι ωραίο να υπάρχει εναλλαγή στις εικόνες το βράδυ της δεξίωσης. Καθώς ανανεώνοντας το look σου αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Δεν είναι απαραίτητο να αλλάξεις σακάκι ή κοστούμι. Μπορείς να έχεις ένα δεύτερο πουκάμισο σε άλλο χρώμα ή ένα ζευγάρι τιράντες ή ένα διαφορετικό γιλέκο. Ότι και να επιλέξεις θα κάνει την διαφορά ακόμα και στις φωτογραφίες.

Γαμπρος Tips: Απαραίτητο να έχεις μαζί σου ένα δεύτερο πουκάμισο σε περίπτωση που λερωθείς ή ιδρώσεις.

Το Πρόσωπο

Η περιποίηση προσώπου είναι ένα βασικό κομμάτι μαζί με τα μαλλιά για την ολοκλήρωση της εικόνας του γαμπρού. Αρχικά πρέπει να πας στο κομμωτήριο να ανανεώσεις την κόμμωση σου ενώ εάν έχεις μούσια να τα περιποιηθείς. Ωστόσο μην ξεχάσεις να ανανεώσεις την εικόνα του δέρματος σου. Μέσα από μια θεραπεία σε αισθητικό η οποία θα βασίζεται στις ανάγκες του δέρματος σου. Όμως μπορείς και μόνος σου να περιποιηθείς το πρόσωπο σου με ένα καθαριστικο προϊόν κάνοντας μια μάσκα προσώπου. Ενώ να ολοκληρώσεις την περιποίηση του προσώπου σου βάζοντας μια κρέμα ανδρικής σειρά. Που θα βασίζεται επισης στις ανάγκες του δέρματος σου για επιπλέον ενυδάτωση. Έτσι την επόμενη μέρα το προσωπου σου θα δείχνει φρέσκο ανανεωμένο και λαμπερό.

Γαμπρος Tips: Εάν υπάρχουν γυαλάδες στο πρόσωπο καλό θα ήταν για τις φωτογραφίες να βάλεις λίγη πούδρα. Ώστε να αποφύγετε τυχόν γυαλαδες έτσι το αποτέλεσμα θα είναι πιο όμορφο.

Γαμπρος tips

Κλείνοντας το άρθρο σου υπενθυμίζω ότι η ημέρα του γάμου σου είναι μία μέρα όπως όλες οι υπόλοιπες. Θα έρθει γρήγορα, θα περάσει γρήγορα και η μόνη διαφορά είναι οι πολλές ετοιμασίες. Οι παραπάνω συμβουλές θα σε ωφελήσουν να έχεις μία άψογη εικόνα ως γαμπρός. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να απολαύσεις και να ευχαριστηθείς τη μέρα του γάμου σου. Μόνο έτσι θα γίνει μοναδική. Εμπιστεύσου με σε αυτό!

Google Blogger

γαμπροσ tips, Ντυσιμο γαμπρου καλοκαιρι, Προετοιμασια γαμπρου πριν το γαμο, Τι κανει ο γαμπροσ στο γαμο, Ετοιμασια γαμπρου,

NEWSLETTER

Πριν φύγετε...
Εγγραφείτε στο newsletter μας γιατί στα αλήθεια σας ενδιαφέρει. Εισάγετε το ονοματεπώνυμο και την διεύθυνση email σας στο πλαίσιο που ακολουθεί για να λαμβάνετε ενημερώσεις για τις εβδομαδιαίες limited προσφορές μας.

Το κατάστημα DRESSMAN σέβεται τα προσωπικά σας δεδομένα σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) και δεσμεύεται για την διασφάλιση των στοιχείων σας.

ΔΩΡΕΑΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.