ΜΕΓΑΛΑ ΜΕΓΕΘΗ

Εάν είστε μεγάλος άνδρας και ψάχνεται ρούχα για μεγάλα μεγέθη, τότε ξέρετε ακριβώς ποιο είναι το πρόβλημα. Περνάτε από οποιοδήποτε κατάστημα ρούχων ή εμπορικό κέντρο και πιθανότατα δε θα βρείτε πολλές μάρκες με plus size xxl ρούχα. Συνήθως φαίνονται φαρδιά και ξεπερασμένα. Δεν έχετε κουράγιο και αγνοείτε τη βιομηχανία μόδας γιατί δε μπορείτε να διατηρήσετε το στυλ σας. Εμείς στο DRESS MAN xxl μπορούμε, γιατί έχουμε plus size ρούχα, εμπιστευτείτε μας!!!

Ράβουμε γαμπριάτικα ανδρικά κοστούμια και κοστούμια συνοδείας από το 1974 και γνωρίζουμε αποδεδειγμένα τις ιδιαιτερότητες του ανδρικού σώματος τόσο στα μικρά όσο και στα μεγάλα και ακόμη μεγαλύτερα μεγέθη. Απόδειξη, οι χιλιάδες ευχαριστημένοι πελάτες μας στα 45 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας μας στο Ανδρικό ντύσιμο. Στην συλλογή των καταστημάτων DRESSMAN τα κοστούμια σε μεγάλα μεγέθη προσφέρουν την κομψή εικόνα που επιθυμείτε για κάθε επίσημη εμφάνιση σας. Η Συλλογή μας χρησιμοποιεί το καλύτερο ποιοτικά παρθένο μαλλί, υψηλής ποιότητας, ιταλικών εργοστασίων με υπέροχη υφή. Ενώ οι συνεργάτες μας στην κοπή πατρόν, μπορούν να ράψουν γαμπριάτικα κοστούμια κυριολεκτικά επάνω σας και στις απαιτήσεις του σώματος σας όσο ιδιαίτερες και αν είναι αυτές.

Και ποιος είπε πως η μόδα σε μεγάλα μεγέθη δεν είναι προσιτή; Κάντε τώρα την παραγγελία σας κλείνοντας ένα ραντεβού μαζί μας. Δείτε τον κατάλογο ή επισκεφθείτε ένα κατάστημα μας και δώστε μας την παραγγελία σας και θα δείτε πως ξέρουμε να ντύνουμε τους πελάτες μας χωρίς να τους «γδύνουμε». Εκτός από τα γαμπριάτικα κοστούμια και τα κοστούμια συνοδείας, στα καταστήματα μας μπορείτε επίσης να βρείτε πουκάμισα, παντελόνια, σε μεγέθη από 60 (3XL) έως και 76 (12XL). Επίσης μπορείτε να βρείτε μπλουζάκια σε μεγέθη έως 5XL αλλά και παπούτσια που φτάνουν μέχρι το 48 νούμερο. Καταστήματα DRESSMAN! Για γαμπριάτικα κοστούμια και κοστούμια συνοδείας και όχι μόνο… Η μόδα και το στυλ στην 12XL μορφή…