Πως να διπλώσετε το μαντήλι στο σακάκι.

Μεταξωτό μαντίλι

Το μαντήλι τσέπης το ακολουθεί η αιώνια κομψότητα. Τίποτε πιο trend από το διπλώμένο μαντήλι στην εξωτερική τσέπη του σακακιού.

Πρωτο-εμφανίστηκε τη δεκαετία του 20’ και βγήκε εκτός μόδας τέλη του 60’ χωρίς αιτία… Το trend του διπλώματος επέστρεψε τη δεκαετία του 90’ όταν δημοφιλείς ηθοποιοί σε τηλεοπτικές σειρές και ταινίες blockbuster άρχισαν να φορούν μαντήλια με εντυπωσιακά διπλώματα πολλές φορές ακόμη και χωρίς γραβάτα.

Προσθέτει μια εκλεπτυσμένη πινελιά στο ντύσιμο ενός άντρα και προσαρμόζεται ανάλογα με την περίσταση. Τα διπλώματα που προτείνουμε εμείς στα καταστήματα Dressman είναι σαφώς επιλεγμένες στυλιστικές προτάσεις και όχι απαράβατοι κανόνες. Για εμάς αποτελεί ένα μικρό αλλά πολύτιμο αξεσουάρ και μια λεπτομέρεια που δεν περνάει απαρατήρητη, γιατί προσδίδει χαρακτήρα στο προσωπικό σου στυλ.

 

THE NEWSREADER

THE ONE POIONT

THE PYRAMIDS

THE PUFF

NEWSLETTER

Πριν φύγετε...
Εγγραφείτε στο newsletter μας γιατί στα αλήθεια σας ενδιαφέρει. Εισάγετε το ονοματεπώνυμο και την διεύθυνση email σας στο πλαίσιο που ακολουθεί για να λαμβάνετε ενημερώσεις για τις εβδομαδιαίες limited προσφορές μας.

Το κατάστημα DRESSMAN σέβεται τα προσωπικά σας δεδομένα σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) και δεσμεύεται για την διασφάλιση των στοιχείων σας.

ΔΩΡΕΑΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.